Compatibilitati zodii scorpion gemeni

Femeia Scorpion și bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni are nevoie de mişcare şi stimulare mentală, şi va găsi toate acestea la femeia Scorpion. Tu adori un puzzle psihologic, aşa cum este Geamănul, şi te vei simţi intrigată el, vei încerca să îi ghiceşti stările, gândurile şi sentimentele, mai ales folosindu-te de forţă ta sexuală.

O relație pe care mai bine nu o începi

Frustrarea ta majoră în relaţia cu bărbatul Gemeni va fi lipsa lui de stabilitate şi felul în care flirtează cu neruşinare. Iar atunci când vei vedea că este incapabil să păstreze un secret, vei deveni cu adevărat furioasă.

Te va irita şi felul în care bărbatul Gemeni sporovăieşte fără încetare, dar cu răbdare vei trece şi peste hopul acesta în relaţia ta. El în schimb s-ar putea să nu aibă încredere în tine din cauza secretelor la care ţii cu îndârjire, şi să te considere o femeie cu trecut întunecat. Încearcă să îi demonstrezi că nu are de ce să îşi facă griji.

Bărbatul Gemeni iubeşte la tine energia şi tenacitatea, dar şi calmul tău care îl face să se simtă sigur pe sine dar şi pe dragostea dintre voi. Asta îi temperează instabilitatea.  Atunci când îţi vei dori o relaţie pe termen lung cu un Geamăn, vei fi nevoită să faci multe compromisuri.

Prea superficial pentru tine

Aspecte negative:  Bărbatul Gemeni are momente în care nu se poate concentra prea mult timp pe un subiect de discuţie şi poate să uite chiar şi ziua ta de naştere. Asta te va face să îl consideri superficial. Libertatea este foarte importantă pentru Gemeni, astfel că tu trebuie să îţi temperezi gelozia.

Pasiune și atât

Aspecte pozitive:  Relaţia amoroasă între femeia Scorpion şi bărbatul Gemeni funcţionează tocmai pentru că amândoi îşi doresc o legătură plină de teatralitate, de certuri şi partide de sex pasionale. Veţi avea parte de multe aventuri împreună, şi chiar dacă relaţia poate să nu se transforme in căsnicie, vă veţi face amintiri grozave! Geamănul îţi va arăta constant devotamentul său faţă de tine, mai ales dacă îi oferi libertate.

Compatibilităţi similare pentru femeia Scorpion:  Săgetator.