Compatibilitati zodii taur balanta

Femeia Taur și bărbatul Balanță

Cu mici retuşuri ici colo se prevede o relaţie armonioasă între voi. Dacă reuşiţi să treceţi de aparenţe veţi descoperi că aveţi foarte multe lucruri în comun: artă, lux, dragoste şi pasiunea pentru tot ce e frumos. În această relaţie, ambele semne fiind fixe, bărbatul Balanţă preia iniţiativa iar femeia Taur continuă procesul.

Amîndoi sunteţi carismatici şi plini de farmec şi vă doriţi o relaţie armonioasă.

Balanţa poate satisface pretenţiile sentimentale, dar îţi va aduce şi varietate socială care te va anima. Dacă veţi reuşi să menţineţi un echilibru între petreceri şi cămin voi doi puteţi avea o relaţie superbă unde veţi reuşi să vă susţineţi reciproc.

Balanța te ajută să-ți găsești motivația

Taurul este cunoscut pentru pierderea motivaţiilor şi a entuziasmului, dar Balanța este aici pentru a salva situaţia, ea având un fler special în a te determina să mergi înainte.

Între voi doi există o conexiune imediată pentru că bărbatul Balanţă este un stimulent foarte bun pentru intelectul tău, iar tu vei reuşi să-i mai risipeşti din versatilitate.

De cele mai multe ori nu vei reuşi să ţii pasul cu stilul petrecăreţ al partenerului tău. Tu vei obosi şi nici el nu se va simţi bine stând acasă. Cele două stiluri de viaţă trebuie să ajungă la un compromis care să nu se transforme în obligaţie. Asta cu siguranţă vă va afecta echilibrul.

Balanţei îi place să flirteze aşa că ai grijă cu posesivitatea şi gelozia. Nu o face pentru că nu te iubeşte, ci pentru că este o fire exuberantă şi plină de viaţă. Probabil că te va scoate din minţi stilul nehotărât şi instabil şi durabilitatea luării deciziilor. Nu uita că are nevoie de timp pentru a-şi echilibra talerele.

Aveţi multe de învăţat unul de la celălalt, astfel tu poţi vedea o situaţie din mai multe puncte de vedere, iar el poate învăţa să fie mai stabil. Plăcerille fizice şi estetice sunt primare în vieţile voastre, dar fiţi foarte atenţi să nu cădeţi în snobism.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur:  Fecioara şi Capricornul pot fi camarazi admirabili cu care să împarţi plăcerile vieţii.