Compatibilitati zodii taur capricorn

Femeia Taur și bărbatul Capricorn

Atât femeia Taur, cât și bărbatul Capricorn sunt semne de pământ ceea ce înseamnă că rezonează bine încă de la început, regăsindu-se unul în celălalt.

Sunteţi interesaţi de reuşite, eficienţi şi cu standarde impuse.  Vă înţelegeţi de minune, mai ales în rezolvarea problemelor de ordin “pământesc”, iar Capricornul este un camarad potrivit de drum.

Nu vă place să riscaţi. Ţie nu-ţi place să-ţi rişti stabilitatea şi dragostea, iar lui nu-i place să-şi rişte cariera sau banii, ceea ce ţie-ţi oferă securitate. Sunteţi conservatori, realişti şi cu tendinţe de dependenţă şi aveţi aceleaşi gusturi  în materie de confort, modă, artă.

Bărbatul Capricon are nevoie de încrederea ta

Fermitatea ta şi determinarea cu care lupţi pentru a-ţi atinge scopurile îl încântă pe bărbatul Capricorn pentru că în felul acesta îi demonstrezi cât de importantă este relaţia pentru voi.

Ţie nu-ţi place schimbarea, iar el mai are nevoie de ceva nou din când în când. Pentru ca lucrurile să nu se strice acordă-i încrederea necesară .

Sexual nu te va da peste cap pentru că este o fire sobră şi serioasă. Nu te panica, atrage-l cu senzualitatea ta şi ghidează-i paşii. Acordaţi-vă timp să vă cunoaşteţi.

Sunteţi destul de compatibili şi priviţi lucrurile cam din aceleaşi puncte de vedere, atunci unde ar fi problema? O relaţie de dragoste între voi se consumă destul de repede şi ajunge să se învechească aşa că încercaţi să ieşiţi din carapacele voastre şi axaţi-vă şi pe alte lucruri decât cariera sau stabilitatea emoţională.

Femeia Taur este o fire sensibilă şi senzuală căreia îi place arta şi estetica iubirii, iar Capricornul este disciplinat şi atent la cariera lui, fără să-ţi împărtăşească pasiunile artistice, axându-se pe reuşita individuală. Vei reuşi să-i mai domoleşti graba şi să-i oferi o pauză bine meritată, iar el te va învăţa să nu mai renunţi. Şi să faci în aşa fel încât visele să devină realitate. Dacă atingeţi acest echilibru relaţia voastră poate fi una de durată.

Compatibilităţi similare: Fecioara şi Balanţa alături de care drumul spre succes este asigurat, fiind camarazi compatibili.