Compatibilitati zodii taur gemeni

Femeia Taur și bărbatul Gemeni

O astfel de relaţie poate fi văzută un trio şi asta din cauza bărbatului Gemeni. Femeia Taur trebuie să fie foarte isteață pentru a reuși să-l mulțumească.

Trebuie să fie suficient de abilă pentru a reuşi să mulţumești bărbatul Gemeni caracterizat prin dualitate. Unuia trebuie să-i ofere dragoste şi siguranţă, iar celuilalt libertatea necesară. Gemenii sunt definiţi ca oameni dificili, uşor iritabili, superficiali şi cu toane.

Relația are nevoie de comunicare

Puteţi convieţui cu mici armistiţii, iar principalul atu este comunicarea. Răbdarea femeii din Taur este un alt element esenţial pentru o relaţie de durată, asta până ce bărbatul Geamăn devine stabil şi legat emoţional. De aici lucrurile nu devin floare le ureche, acesta este abia începutul. Trebuie să fii mereu conştientă de diferenţele dintre voi doi şi trebuie să acorzi timp relaţiei pentru a stabili dinamica acesteia.

Dacă vă oferiţi timpul necesar îl poţi îndrepta pe partenerul tău spre o viziune mai profundă asupra vieţii, dar şi el poate aduce varietate şi amuzament.

Geamănul are simţul umorului, dar şi un simţ estetic dezvoltat ceea ce este un punct în plus. Este suficient de inteligent ca să înţeleagă nevoile tale de romantism şi senzualitate şi ţi le va oferi doar dacă consideră că meriţi.

Diferenţele dintre voi de la cer la pământ, dar cu posibilitatea găsirii unei căi de mijloc. Femeia Taur este metodică şi doreşte rezolvarea problemelor cu calm şi multă raţiune pe când Geamănul ia decizii impulsive şi după toane. Este cunoscut pentru caracterul versatil care se opune caracterului hotărât al Taurului.

La capitolul sex nu staţi tocmai pe roze. Dacă ai ghinionul să nimereşti un bărbat care se preocupă de propria plăcere adio şi rămâi cu bine, aveţi timpi diferiţi de reacţie.

Deşi puteţi ajunge la compromisuri care pot menţine în viaţă relaţia vostră, neliniştea, nehotărârea, instabilitatea şi egoismul Geamănului vor reuşi să te epuizeze într-un final şi să nu faci faţă pe termen lung.

Gemenii ţin foarte mult la libertatea lor aşa că orice lucru impus este o ratare încă de la început. Oferă-i şansa de a-ţi oferi „liber” stabilitate, iubire şi fidelitate şi nu-l presa cu lucrurile fixe. Nu ai decât de pierdut.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur:  Un alt iubitor al libertăţii este şi Săgetătorul cu care foarte greu vei reuşi să relaţionezi. Peştii sunt şi ei instabili emoţionali, dar mult mai uşor de stăpânit.