Compatibilitati zodii taur pesti

Femeia Taur și bărbatul Pești

Împreună puteţi trăi experienţe neobişnuite. Tu, femeia Taur, vezi lucrurile în alb şi negru şi te bazezi pe crezul lucrurilor văzute, pe când el, bărbatul Peşti vede în nuanţe, trăieşte în înaltul spirtualităţii, dar şi în profunzimea misterelor.

Femeia Taur priveşte viaţa la un nivel destul de simplist, punându-şi întrebări de genul „ce mâncăm mâine”, pe când Bărbatul Peşti este un idealist şi un visător gândindu-se la misterele umanităţii.

Ca prieteni sunteţi extraordinari, dar în calitate de cuplu este de lucru. Cu răbdare şi implicare din partea amândurora, lucrurile pot intra pe făgaşul unui normal atractiv. Sunteţi destul de compatibili: tu volubilă, el calm, tu cu picioarele adânc înfipte în pământ, el un visător, tu o fire rigidă şi fixă, el flexibil.

Orişicum, între voi există atracţie cu carul asta dacă reuşiţi să vă scăldaţi în ape limpezi. Tu îţi poţi ajuta partenerul să pună în practică toate visele, iar el îţi va oferi bunătate, simpatie şi stabilitate, lucrurile esenţiale pe care le cauţi la un iubit. Te vor fascina toate calităţile sale şi vei reuşi să te apropii de divinitate şi de lucrurile nevăzute ale lumii.

Femeia Taur este prea rigidă și încăpățânată

Voi puteţi aduce Raiul pe pământ şi puteţi convieţui în armonie deplină, dar asta numai la nivelul fanteziilor aşa că mare grijă la echilibrul dintre real şi iluzie.

Rigiditatea precum şi încăpăţânarea ta îl vor stingheri pe bărbatul Peşti care este o persoană extrem de maleabilă. Va trebui să înveţi să-l laşi pe iubitul tău să „înoate”, iar el în schimb îţi va oferi siguranţă şi multă dragoste.

Nu te mai teme de schimbări, mai ales dacă eşti în compania unui astfel de bărbat, oferă-i încrederea şi şansa să-ţi demonstreze că ceva nou nu este îngrozitor.

Peştii sunt instabili emoţionali şi la un moment dat aceste fluctuaţii ale sentimentelor te vor scoate din sărite. Reacţia ta va fi luată ca afront personal şi vei fi catalogată drept insensibilă.

Sunteţi entităţi fizice ghidate de plăcere, deci sexual sunteţi extrem de compatibili: senzualitate şi magie.

Compatibilităţi similare: Gemenii sunt şi ei destul de instabili emoţionali.