Compatibilitati zodii taur rac

Femeia Taur și bărbatul Rac

De cele mai multe ori o întâlnire între o femeie Taur şi un bărbat Rac este o combinaţie de succes. De fapt, astrele vă surâd mai mult decât vă închipuiţi. Sunteţi complementari şi compasionali, vă înţelegeţi din priviri, sunteţi sentimentali şi iubiţi siguranţa căminului. Tindeţi spre aceleaşi scopuri, ceea ce duce la foarte puţine dispute.

Femeia Taur poate umple golurile Racului şi poate îndeplini multe din nevoile interioare ale acestuia, trebuie doar să renunţe la tendinţa de a controla şi a conduce.

Aveți o relație echilibrată

Formaţi o echipă echilibrată şi de nădejde. Reuşeşti să-i satisfaci nevoile de prietenie şi de împlinire mai mult decât oricine altcineva. Racul este atras de francheţea, senzualitatea şi curajul tău, iar tu eşti atrasă de stabilitatea şi siguranţa pe care ţi le oferă. Adoră să-l răsfeţi, de la o masă copioasă până la cadouri şi bunătăţi trupeşti.

Amândoi iubiţi confortul şi amândoi sunteţi determinaţi să vi-l oferiţi. Ai noroc că eşti o persoană destul de stabilă şi că vei reuşi să-l ghidezi pe partenerul tău spre o conduită mai puţin tumultoasă emoţional.

Viaţa voastră sexuala este una extrem de pasională bazată atât pe relaţionarea fizică, cât şi pe cea a sentimentelor. Tu eşti o persoană a atingerilor, iar el este o persoană a emoţiilor şi a sensibilităţii aşa că orele petrecute în dormitor sunt fără nicio îndoială extrem de fierbinţi.

Schimbările dese de stare ale Racului o pot epuiza pe femeia Taur. Cu o ceartă nu vei câştiga nimic decât îmbufnarea acestuia şi o etichetă drept o persoană rigidă şi rece. Mai bine învăţaţi să acceptaţi că schimbările de dispoziţie fac parte din caracterul omului şi oferiţi-vă spaţiu de desfăşurare.

Aveţi tendinţe de izolare şi preferaţi o seară acasă decât una în oraş. Nu uitaţi că aveţi nevoie de contact cu spaţiul exterior, altfel veţi ajunge să vă călcaţi pe călcâie.

Caracterul tău pragmatic va intra de multe ori în contradicţie cu emotivitatea Racului, încearcă să fii maleabilă şi să-i oferi un umăr solid de care are nevoie.

Racul va folosi diverse tertipuri emoţionale, până la şantaj. Nu pica în plasă.  Ţine-l în frâu şi ghidează-i paşii spre înainte.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur: La fel de bine relaţionezi cu bărbatul Taur. Un alt şantajist, dar mult mai versat este şi Scorpionul.