Compatibilitati zodii taur taur

Femeia Taur și bărbatul Taur

Dragoste la prima vedere este puţin spus atunci când se întâlnesc femeia Taur și bărbatul Taur. Este una dintre relaţiile la care nutreste o femeie din această zodie. Eleganţă şi lux, simţ artistic, pragmatism, senzualitate, dar cel mai important element este fidelitatea. Sunt foarte rari taurii care înşală.

O relaţie între doi parteneri sub acest semn se poate defini prin cuvântul ”solid” pentru că taurii sunt înzestraţi cu simţul răspunderii şi al relaţiei.

Aspecte pozitive sunt o mulţime: aceleaşi pretenţii, aceleaşi oferte la capitolul iubire. Nu aveţi cum să daţi greş. Iubiţi micile escapade luxoase, arta, moda, compania prietenilor (deci veţi avea mereu casa plină), stabilitatea, căminul şi vă dedicaţi total.

Taurii sunt foarte sexuali

Împreună puteţi învinge foarte uşor orice obstacol de orice natură şi puteţi crea o relaţie de armonie şi de fericire aproape perfectă. Dacă vi se îndeplinesc dorinţele şi întemeiaţi o familie cu copii, aveţi o casă şi bani, ei bine acesta este apogeul echilibrului individual, dar şi de cuplu.

Taurii sunt foarte sexuali şi extrem de tandri. Simţul tactil este foarte dezvoltat aşa că vă va fi destul de greu să vă abţineţi de la atingeri.

Dacă vă puneţi ceva în cap este imposibil să nu reuşiţi.

Atât femeia, cât și bărbatul din Taur sunt persoane cărora nu le surâde schimbarea, tocmai din nevoia acută de stabilitate. Poate fi un plus, dar tinde spre un aspect negativ pentru că riscaţi să deveniţi monotoni şi să vă complaceţi. Amândoi vreţi securitatea financiară şi sunteţi extrem de muncitori ceea ce va afecta timpul petrecut împreună aşa că cineva trebuie să preia iniţiativa.

Unul dintre voi trebuie să mai lase de la el, Taurii fiind cunoscuţi pentru încăpăţânarea şi pentru înfumurarea lor aşa că învăţaţi să cădeţi de acord fără să vă lezaţi orgoliile.

Persoane extrem de posesive şi geloase riscaţi să aveţi o relaţie “exclusivistă” şi privită ciudat de cei din jur. Acordaţi-vă libertate pentru că ştim deja că sunteţi fideli prin natura voastră.

Taurii sunt persoane foarte demne aşa că mare atenţie la abordare. Niciodată nu le va lipsi nimic, deoarece amândoi au nevoie de o viaţă ghidată de plăcere. Prin determinara lor vor reuşi să ducă un trai mai mult decât modest şi îşi vor hrăni nevoia de “a avea”.

Când o pereche de Tauri începe o relaţie există mari şanse ca totul să culmineze cu o nuntă fastuoasă, un cămin de 5 stele şi o viaţă lungă şi împlinită împreună.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur: Balanţa iubeşte luxul şi confortul, iar Racul este cel care-ţi înţelege sentimentele . Aproape la fel de pragmatică este şi Fecioara.