Compatibilitati zodii varsator balanta

Femeia Vărsător și bărbatul Balanță

Relaţia cu un bărbat născut în zodia Balanţă este sub semnul negocierii perpetue, dar mai înainte de toate, este o potrivire perfectă. Atunci când vă întâlniţi, simţiţi instantaneu că sunteţi sortiţi să rămâneţi împreună.

Totul are rezolvare

Totuşi,  de la această relaţie solidă care se  fondează în jurul vostru, nu te poţi sustrage, trebuie să stai şi să te lupţi pentru fiecare mic detaliu, deşi tu eşti genul care, atunci când nu îi e ceva pe plac, pleacă pur şi simplu.  S-ar putea spune, fără prea multă exagerare, că  între voi, lupta pentru putere nu încetează, deşi ea nu este niciodată una deschisă. Pentru cei din afară voi sunteţi cuplul ca în filme, cuplul care nu se ceartă… însă nimeni nu îl depăşeşte pe bărbatul Balanţă când vine vorba de terorismul afectiv. Şi, încă un plus pentru el, acesta este un talent nativ şi se exercită ca un instinct, deci nu îl poţi acuza nici măcar de rele intenţii. Totuşi, între voi doi nu există nimic care să nu se poată rezolva ca la psiholog.- adică discutând până îi daţi de cap sau cădeţi la pace.

Iubirea pe care o aștepți de o viață

Aspecte negative: Extrem de puţine, între tine şi Balanţă existând o compatibilitate deplină. Eventualele asperităţi pot apărea din modul  diferit în care el priveşte relaţia voastră şi din aşteptările lui legate de aceasta. La fel de mare fan al libertăţii individuale şi al atitudinii hippie vizavi de relaţii şi sentimente, bărbatul Balanţă nu e atât de hotarât să îşi păstreze libertatea mai presus de toate. Îţi vine să crezi sau nu, el este cel care îşi doreşte cel mai mult ca relaţia voastră să meargă, în vreme ce tu nu te temi de un eventual eşec.  Mai îngrijorător pentru tine este obiceiul Balanţei de a flirta în stânga şi-n dreapta. El nu o face la modul serios, vrând doar să îşi testeze puterea de atracţie,  dar pe tine te scoate din sărite.

Aspecte pozitive: Între voi există un potenţial afectiv imens, de care veţi beneficia atât individual, cât şi în cuplu. Sunteţi amândoi guvernaţi de elementul Aer, ceea ce înseamnă că aveţi vederi comune asupra majorităţii lucrurilor. Atunci când vă racordaţi minţile, în discuţiile voastre interminabile (ele însele un exerciţiu amoros pentru avansaţi), au loc momente magice, observabile şi de către cei din jur. Adesea vei auzi expresia: “Voi vă înţelegeţi şi atunci când NU vă înţelegeţi!” Conflictele, inerente oricărei relaţii, sunt rezolvate firesc, şi oricât de mult v-aţi certa, mereu ajungeţi la împăcare pentru că nimic nu e mai benefic relaţiei voastre decât faptul că amândoi sunteţi extrem de dispuşi la discuţii.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Potrivirea între tine şi bărbatul Balanţă e extrem de clară, nu e o bănuială, nu e o stare difuză care să te ţină în incertitudine, cum se întâmplă cu alte momente în care simţi o atracţie.  Asemenea claritate a emoţiilor mai poţi experimenta doar alături de Vărsători şi  Gemeni, celelalte semne de Aer.