Compatibilitati zodii varsator berbec

Femeia Vărsător și bărbatul Berbec

Din alăturarea energiilor voastre caracteristice poate rezulta o combinaţie dinamică şi benefică, cu condiţia să cădeţi la pace.

Nu te apreciază așa cum meriți

Berbecul este egocentric şi încăpăţânat, în timp ce tu eşti o fire maleabilă şi împăciuitoare. În plus, ţi se pare firesc ca, de cele mai multe ori, să sacrifici câte puţin din bunăstarea ta pentru ca celorlalţi să le fie bine.

Aspecte negative: Tocmai fiindcă Berbecul este centrat pe sine şi aventuros, îi va fi uşor să confunde disponibilitatea ta de a „lăsa de la tine” cu slabiciunea sau. Şi mai rău, sa i se pară că aşa este normal şi să nu îţi aprecieze generozitatea. Dacă ai însă puţin tact şi multă fermitate în a-ţi apăra poziţia, în cele din urmă vei reuşi să obţii „drepturi egale” în cpulu. Multe femei Vărsător se feresc însă instinctiv de Berbeci atunci când vine vorba de selectat un partener pe termen lung.

Prieteni sau parteneri de viață?

Aspecte pozitive: Bărbatul Berbec va şti să îţi trezească interesul pentru aventură şi, împreună cu el, vei avea parte de multe momente memorabile. El va aprecia rolul tău de „cap limpede” şi va considera chiar că ai o abilitate specială de a prezice întâmplările neplăcute, confundând natura ta precaută, care lui îi este absolut străină, cu abilităţile paranormale. Drept urmare, chiar dacă în cuplu au loc frecvente discuţii în contradictoriu, el îţi va respecta punctul de vedere, considerându-l valoros, chiar daca în final tot cum îl taie capul va proceda.

În definitiv, puteţi fi prieteni foarte buni, nu neapărat în cuplu, iar dacă totuşi tu te-ai avântat într-op relaţie cu Berbecul, cel mai bine ar fi să puneţi în aplicare provebul finlandez „dragostea e o grădină înflorită, dar căsătoria e un lan de urzici”. Amandoi puneţi mare preţ pe libertatea personală, chiar dacă o înţelegeţi diferit.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu moderaţii Gemeni şi cu Balanţele, dar şi cu Peştii, singura zodie cu care te înţelegi la fel de bine ca şi cu alţi Vărsători.