Compatibilitati zodii varsator capricorn

Femeia Vărsător și bărbatul Capricorn

Eşti o combinaţie contradictorie de influenţe astrale, ceea ce explică dificultatea celorlalţi de a găsi o tiplogie fixă în care să te încadreze.

Două feţe ale aceleiaşi monede

Cu bărbatul Capricorn ai în comun influenţa lui Saturn, o planetă stabilă şi previzibilă. El, Capricornul, chiar este previzibil, însă tu te bucuri şi de influenţa lui Uranus, planeta intuiţiei şi a evoluţiei.

Aspecte negative: Capricornul este un tradiţionalist şi un conservator neclintit, iar tu consideri că regulile sunt făcute nu pentru a fi încălcate, ci pentru a fi puse la îndoială şi renegociate din când în când, ceea ce îi va zgâlţâi puţin convingerile şi domnului Capricorn . Gusturile voastre diferă radical în mai toate domeniile: lui îi place mobila tradiţională, preferabil cea moştenită de la bunica, în timp ce tu te dai în vânt după designul modern, lui îi place jazz-ul New Orleans, tu asculţi Mika… Dar poate că sunteţi cele două feţe ale aceleiaşi monede.  Capricornul are nevoie de un imbold să iasă din închistare, iar tu ai nevoie de o mână fermă care să ţină portofelul închis… ştiut fiind apetitul tău pentru cumpărături impulsive şi în exces.  În plus, s-ar putea să îl şochezi pe Capricorn cu apucăturile tale în dormitor. Şi în această privinţă, e cam rezervat.

Dacă reușești să îl faci să se deschidă…

Aspecte pozitive: Alături de Capricorn poţi vedea cum,  treptat- treptat,  încep să îţi meargă afacerile şi să strângi o avere frumuşică,. Deoarece el ştie când e cazul să investeşti, în ce, dar şi când e cazul să te abţii de la cheltuieli.

Capricornii au o latură emoţională dezvoltată, dar pe care cu greu o împărtăşesc  cu ceilalţi. Dacă reuşeşti să-l faci să se deschidă faţă de tine, te vei bucura de o relaţie caldă şi apropiată.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu bărbaţii din zodia Rac şi cu Fecioarele, dar şi cu Gemenii şi Balanţele.