Compatibilitati zodii varsator fecioara

Femeia Vărsător și bărbatul Fecioară

Eşti în căutarea unei provocări? Iată una demnă de tine: o relaţie cu un bărbat născut în zodia Fecioarei. El îţi va ieşi în cale, te va ului şi va crea un nor de confuzie în jurul tău, până să ai vreme să-ţi dai seama că aveţi multe în comun.

Nu te poate domina, deși ar vrea

Se prea poate ca prima voastră întâlnire să se producă în mediul profesional, unde tu vei fi chemată să îl asişti pe el în calitate de expert.

Aspecte negative: Va fi vai şi amar dacă Fecioara încearcă să îşi impună caracterul cusurgiu asupra ta – interesul tău pentru el şi pentru relaţie se va ofili instantaneu. Ba, ar mai putea să i se pară un inconvenient şi faptul că tu nu vrei să te încadrezi cuminte în sistemul lui de principii şi reguli.

Foarte compatibili din punct de vedere sexual

Aspecte pozitive: Ai multe puncte comune cu bărbatul Fecioară. El se identifică uşor cu agenda ta socială şi cu planurile tale la scară macro, lăsându-se convins şi sedus de idealurile tale  – şi chiar dacă nu ajungeţi un cuplu, pe baza acestora veţi fi prieteni de nedespărţit. Totuşi, diferenţa e că, în vreme ce el e obsedat de detalii, tu preferi să ai o abordare de ansamblu. Chiar dacă aveţi talente diferite, vă completaţi foarte bine şi împreună vă puteţi  îndeplini idealul comun de a ajuta comunitatea în care trăiţi, şi prin aceasta, lumea.

Cuplurile Vărsător-Fecioară au ca punct forte sexul. Deşi potrivirea nu este spectaculoasă, bărbatul Fecioară are multe de oferit, atât fizic, cât şi emoţional – esenţial este ca el să se lase inspirat de abordarea ta libertină în ce priveşte sexualitatea şi dragostea şi să scape de inhibiţiile lui uzuale. Cu tine drept guru, cuplul vostru va deveni un model de compatibilitate şi de fuziune benefică pentru cei din jur.

Cu bărbatul Fecioară, relaţia tinde să se permanentizeze, iar acest lucru devine clar pentru amândoi înca din stadiul timpuriu al cuplului.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu bărbaţii născuţi tot în zodia Vărsătorului, dar şi cu Capricornii şi Gemenii, toate trei semne dispuse să asculte ceea ce femeia Vărsător are să îi înveţe.