Compatibilitati zodii varsator gemeni

Femeia Vărsător și bărbatul Gemeni

Suflete pereche

Astrologic vorbind, combinaţia Vărsător-Gemeni e una menită să aducă împliniri pe toate planurile.

Poţi întâlni un bărbat născut în zodia Gemeni  când te aştepţi mai puţin, dar când această întâlnire se produce, vă veţi recunoaşte pe loc şi veţi şti că e o întâlnire aparte. Aveţi naturi înrudite, drept urmare veţi simţi imediat o legătură subtilă formându-se între voi.

Aspecte negative:  Aproape că nu sunt, deşi Gemenii sunt mai inconstanţi şi mai superficiali, plăcându-le să sară de la un subiect de preocupare la altul, în vreme ce ţie îţi place să savurezi experienţele pe îndelete şi,  având o putere de concentrare mai mare, să ai o abordare mai profundă alucrurilor şi oamenilor care vă afectează într-un fel sau altul.

Comunicare și aventură

Aspecte pozitive: Sufletul tău rebel va atrage curiozitatea bărbatului Gemeni. Tu eşti un sistem autonom, cu legi proprii, iar atitudinea ta neînfricată şi nevoia ta  constantă de a-ţi exercita libertatea în cele mai originale moduri îl va atrage cum nu se poate mai mult pe bărbatul Gemeni. Îi va aminti de propriile aspiraţii în viaţă: diversitate, aventură şi realizare pe plan intelectual.

Planeta Uranus, care îţi influenţează zodia, aduce un surplus de energie in relaţia voastră, ceea ce se traduce prin comuncare excelentă şi cooperare.

În intimitate, succesul relaţiei voastre se va baza tot pe exemplara comunicare existentă între voi – s-ar putea chiar să aveţi situaţii în care momentele petrecute vorbind despre ceea ce vreţi să faceţi să depăşească net numeric momentele în care chiar faceţi ce v-aţi propus. Dar nicio grijă: la cât de vorbăreţi sunteţi între voi, aceasta nu va fi motiv de supărare.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu chibzuitele Balanţe, cu Peştii, care probabil te vor invita să fondezi o nouă religie împreună cu ei, dacă tot aveţi în comun dorinţa de a salva lumea, dar şi cu liniştiţii Capricorni, care se vor mulţumi cu rolul secundar, găsind viaţa alături de tine o aventură pe placul lor.