Compatibilitati zodii varsator pesti

Femeia Vărsător și bărbatul Pești

Întâlnirea pe harta astrală a celor două zodii e o zonă întunecată şi misterioasă. În planul relaţiilor, prezenţa acestei zone se traduce prin secrete şi lucruri nerezolvate, dar şi înfrângeri.

Trebuie să te porți cu mănuși cu el

Întâlnirea pe harta astrală a celor două zodii e o zonă întunecată şi misterioasă. În planul relaţiilor, prezenţa acestei zone se traduce prin secrete şi lucruri nerezolvate, dar şi înfrângeri.  Nativul din zodia Peşti va depune armele dacă nu eşti pregătită să te adaptezi naturii şi nevoilor lui speciale. El ştie că este atipic şi că adesea este imposibil de înţeles de către cei din jur, aşa că îşi ia toate percauţiile în încercarea de a nu se simţi respins sau rănit. Fii gata de o întâlnire cu un suflet înţelept, chiar dacă respectivul domn Peşti abia a ieşit din adolescenţă.

Sprijin reciproc

Aspecte negative: La început, veţi fi suspicioşi unul cu celălalt, fiindcă amândoi sunteţi curioşi şi vreţi să puteţi analiza lucrurile în profunzime, drept urmare veţi pune fiecare trecutul celuilalt sub lupă. De asemenea, relaţia voastră ar putea să rămână secretă, cel puţin la început, din cauza diferenţelor sociale şi/sau culturale dintre voi.

Aspecte pozitive: Nativii zodiei Peşti vor face tot ce le stă în putere, ba chiar şi mai mult, pentru a te mulţumi – uneori cu serioase repercusiuni asupra situaţiei lor financiare. Cea mai importantă lecţie pe care o vor invăţa alături de tine este sacrificiul de sine şi dozarea lui; va trebui să se schimbe radical şi în profunzime pentru a accepta provocarea  pe care o reprezintă o relaţie cu tine.  Fii atentă la această latură a comportamentului  lor şi nu abuza. O relaţie corectă şi durabilă trebuie să se bazeze pe sprijin reciproc.

Compatibilităţi similare: Cu martirii Raci sau cu toleranţii şi tonicii Gemeni.