Compatibilitati zodii varsator rac

Femeia Vărsător și bărbatul Rac

Cărările libertăţii şi independenţei pe care umbli tu sunt cele de care Racul se ţine departe.

Vrea să te facă fată de casă

Într-o relaţie, Racului i se va părea imposibil de reconciliat acest aspect al firii tale cu ideile de ordine şi siguranţă, atât de dragi lui.

Aspecte negative:
Racul va ţine morţiş să te dezveţe de ceea ce el percepe drept „trai dezordonat şi fără nicio regulă” şi să te bage cu forţa în rutina care pe el îl linişteşte. Însă nu contează cât de abil va încerca să îşi atingă scopul, nu va reuşi decât dacă tu accepţi situaţia cu de la tine putere. Fii onestă cu el şi spune-i că mai ai multe de explorat până când te vei hotarî să te scufunzi în rutină.

Îi ești un bun profesor într-ale vieții

Aspecte pozitive: Chiar dacă nu cădeţi la pace pe alte teme, zodiile voastre sunt extrem de compatibile din punct de vedere sexual. Abordarea ta „hippie” a sexualităţii îl va scandaliza mai întâi pe Rac, dar nu va dura mult până îşi va da seama de ocazia care i se prezintă, aceea de a experimenta lucruri la care, dacă nu te-ar fi întâlnit, n-ar fi avut vreodată acces. De altfel, aceasta este puntea către atingerea înţelegerii între semnele voastre şi funcţionarea relaţiei.

Racii îşi trăiesc viaţa prin prisma emoţiilor, în vreme ce tu, deşi eşti „aeriană” ca esenţă, ai o abordare bazată pe raţiune şi te poţi detaşa mai uşor. Atâta timp cât veţi reuşi să învăţaţi să vorbiţi fiecare pe limba celuilalt, relaţia va funcţiona. Racul va avea răbdarea să te cunoască în profunzime şi, deşi se va plânge adesea de situaţiile imprevizibile în care îl pui, îţi va aprecia diferenţele ca pe tot atâtea ocazii să înveţe şi să se bucure.

Cea mai de pret lectie pe care o va avea Racul de invatat de la tine este sa nu se mai teama excesiv. Relaţiile între femei Vărsător şi bărbaţi în Rac de obicei nu sfârşesc în chip de căsnicii durabile – dacă eşti în astfel de situaţie, reprezinţi o excepţie, şi asta numai datorită răbdării tale peste medie, deoarece Racul trăieşte sub semnul panicii şi al suspiciunii.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu dominatorul Scorpion, care e însă vulnerabil la drăgălăşenia ta, cu Leul expansiv şi cu înţepatul Fecioară, care vede în tineversiunea lui mai necizelată, dar mult mai amuzantă şi mai populară.