Compatibilitati zodii varsator sagetator

Femeia Vărsător și bărbatul Săgetator

Atât tu, cât şi Săgetătorul, aveţi agende pline. Vă place să întâlniţi cât mai mulţi oameni diferiţi şi să experimentaţi diverse noi perspective asupra lumii. De aceea întâlnirea voastră se va produce pe scena socială –la un club, la teatru, la premiera unui film sau la un eveniment monden.

Comunicare perfectă

Săgetătorul e entuziast şi încrezător,  expresiv şi foarte iubitor, ceea ce ar pueta reprezenta un motiv de stress pentru tine: deşi îţi place să te afişezi în lume, preferi să te ţii la distanţă de majoritatea oamenilor.

Aspecte negative:  S-ar putea ca relaţiile pe care le dezvolţi cu Săgetătorii să nu treacă de nivelul prieteniei intermitente, de dragul de a avea pe cineva cu care să te întreţii la evenimente, şi aceasta tocmai pentru că vă este atât de uşor să comunicaţi şi să vă simţiţi bine împreună.

Ține pasul cu tine cu brio

Aspecte pozitive: Tu eşti spontană, creativă şi plină de idei, iar Săgetătorul e perfect capabil să ţină piept vârtejului  în care te transformi când ai un proiect care te stimulează. Îi va lua ceva vreme până când se va obişnui cu felul tău de a fi , dar va sfârşi prin a fi încântat.

Viaţa unui cuplu Vărsător- Săgetător nu va fi niciodată plicticoasă sau neinteresantă. Chiar dacă relaţia nu se dezvoltă mai departe, voi doi puteţi fi prieteni nemaipomeniti.

Din punct de vedere sexual, cu Săgetătorul nu vei avea vreme să îţi tragi sufletul, darămite să te plictiseşti! Fiindcă îi oferi, prin felul tău de a fi, toată stimularea fizică şi mentală de care are nevoie, Săgetătorul va fi un înfocat admirator al tău, şi dincolo de pereţii dormitorului.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător:  Cu Leii, la fel de pasionali, şi cu Gemenii şi Balanţele, stăpâniţi de acelaşi element ca în cazul tău: Aerul.