Compatibilitati zodii varsator scorpion

Femeia Vărsător și bărbatul Scorpion

La cât este de charismatic Scorpionul, te vei întreba din primul moment în care îl întâlneşti dacă sunt şanse pentru o relaţie pe termen lung. Personalităţile voastre sunt foarte asemănătoare... şi de aici poate pleca orice problemă viitoare.

Relație aproape imposibilă

Aspecte negative: Sunteţi amândoi încăpăţânaţi şi fermi. Întrebarea e: cine va ceda în faţa cui? Sunteţi gata să porniţi la război pentru lucrurile în care credeţi, aşa că va trebui să va puneţi de acord asupra câtorva subiecte majore, dacă vreţi o relaţie pe termen lung. De asemenea, ar fi o idee bună să te fereşti să intri în afaceri cu un partener Scorpion, fiindcă în afaceri trebuie să iei decizii bazate pe orice altceva decât emoţii, iar dacă Scorpionul nu are un motiv afectiv de a “lăsa de la el” în favoarea ta, nu o va face, indiferent ce tactică foloseşti pentru a-l convinge.

Compatibilitate sexuală

Aspecte pozitive: Încăpăţânarea voastră nativă poate fi în slujba depăşirii tuturor obstacolelor care apar pe parcurs, dacă învăţaţi să vă adaptaţi unul la nevoile celuilalt. Scorpionul e un semn al sentimentelor. Şi tu eşti sensibilă, însă în mod selectiv. Scorpionul îţi poate oferi căldură sufletească şi apropiere.

Din punct de vedere sexual, tu eşti o comoară ascunsă pentru Scorpion, dar şi o provocare. Îl faci să se simtă ca un hacker în faţa reţelei Pentagonului. Miza, în ochii lui, va fi şi mai mare când va constata cât de extinsă e disponibilitatea ta de a încerca lucruri noi. Atenţie, totuşi, Scorpionului îi place acţiunea (şi nu e vorba aici doar de filmele cu Chuck Norris), iar asta înseamnă că va trebui să reduci numărul conversaţiilor prelungi despre  sentimente şi relaţie. Scorpionul va prefera să îţi arate cât de mult te iubeşte, în loc să discute  despre asta o seară întreagă.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu vizionarii şi generoşii Peşti şi cu Racii, dacă reuşeşti să îi convingi că nu are rost să se teamă de schimbări.